Mijn Bibliotheek

Laden...

Maak een keuze uit de thema's en selecteer op maand om gemakkelijker door het programma te bladeren.

Ben je op zoek naar de vaste spreekuren of themacafés, kijk dan hier.

Resultaten 1 - 10 van 79
Expositie van de maand

Aslan Celik

De hele maand september exposeert de Hengelose kunstenaar van Turkse afkomst Aslan Celik (1961) in Bibliotheek Hengelo. De expositie wordt georganiseerd door HTTCG, een samenwerking van Turkse organisaties Hengelo.

Workshop Interactief voorlezen

Festival van het Leren

Wil je aan de slag met interactief voorlezen? Of lees je al interactief voor en ben je op zoek naar inspiratie? Kom dan naar deze workshop!

Proefles Italiaans voor beginners

Festival van het Leren

De proefles is volgeboekt.
Hou je van de Italiaanse cultuur, gastronomie en taal? Ga je graag met vakantie naar Italië? Of heb je Italiaanse werkrelaties? Dan is deze proefles wat voor jou!

iPad: Basiscursus

In de basiscursus maakt u stap voor stap kennis met de belangrijkste functies en opties van de iPad, zodat u er snel mee aan de slag kunt.

U3L College: Muziek en beeld in de kerk

Muziek beweegt het gemoed, beeld geeft richting aan devotie. Muziek en beeld samen kunnen de inhoud niet alleen overbrengen, maar ook laten voelen. De kerk heeft dan ook al vroeg beide middelen ingezet om de gelovigen te bereiken. In deze reeks van vijf colleges kunt u zien hoe christelijke thema’s zowel in muziek als in beeld naar voren komen.

Expositie: Hubertus Jelkmann

De tentoonstelling onder de titel ‘Partners’ symboliseert de nauwe verbinding tussen de beide partnersteden Hengelo en Emsdetten.

Computerspreekuur

Computers, internet… Hoe meer u zich er in verdiept, hoe meer vragen er komen. Met al deze vragen kunt u bij ons terecht tijdens de gratis computerspreekuren!

Zing Nederlands met me

Een taal leren door te zingen: het is leuk, het verbroedert én het werkt! Iedere laatste vrijdag van de maand gaan anderstaligen en Hengeloërs Nederlandse liedjes zingen in de bibliotheek.

Lunchpauze-poëzie

Thema 'Nieuw'

Het Dichterscollectief Hengelo organiseert op de eerste maandag van de maand een poëzielunch in de Bibliotheek Hengelo Stad. Met  voordrachten door het Dichterscollectief, een gastdichter en ook aankomend talent krijgt een podium. Vandaag is dichter en rapper Chelsea Oost te gast.