Mijn Bibliotheek

Laden...

Maak een keuze uit de thema's en selecteer op maand om gemakkelijker door het programma te bladeren.

Ben je op zoek naar de vaste spreekuren of themacafés, kijk dan hier.

Resultaten 1 - 10 van 86
Expositie van de maand

Lidewij Olive

Lidewij Olive is fotograaf, kunstenaar en reiziger en houdt ervan om het moois wat deze wereld rijk is vast te leggen met haar camera.

BoekStartcoach

Onze BoekStartcoaches zijn er voor alle ouders die meer willen weten over het belang van voorlezen en over hoe je het meest plezier hebt in samen lezen. Natuurlijk hebben ze ook veel tips voor leuke boekjes.

Computerspreekuur

Computers, internet… Hoe meer u zich er in verdiept, hoe meer vragen er komen. Met al deze vragen kunt u bij ons terecht tijdens de gratis computerspreekuren!

Expositie van de maand

Sacco van Munster

Sacco van Munster wordt gekend als een veelzijdig kunstschilder. Hij schildert vooral op linnen, voornamelijk met acryl, meestal op groot formaat. Zijn inspiratie haalt hij uit zijn herinnering. Hij schildert alles, landschappen, bloemen, voorwerpen en; het is altijd vrolijk.

Bevalling en kraamtijd

Tijdens je zwangerschap komt er een moment dat je moet besluiten waar je wilt bevallen. In het ziekenhuis of kies je voor de vertrouwde sfeer van een thuisbevalling? Een goede voorbereiding op de bevalling kan veel onzekerheid wegnemen. De GGD helpt je graag op weg door jouw vragen te beantwoorden.

Zomerbieb 2018

Speciaal voor alle kinderen die in augustus niet op vakantie zijn organiseert Bibliotheek Hengelo de Zomerbieb! Zes middagen in augustus met activiteiten in de Bibliotheek voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

Vliegens-vlug-vakantie-trip door 10 landen

Limbo dansen op de Antillen, wapperen met een eigen gemaakte Chinese waaier, Pizza happen in Italië, even langs Australië hoppen om vervolgens te racen met een pinguïn? Deze zomer kan het allemaal tijdens de vliegens-vlug-vakantie-trip door 10 landen in de zomerbieb!

Zomerbieb 2018