Mijn Bibliotheek  

Laden...

Agenda

GEANNULEERD. Workshop: Opgeruimd staat netjes

GEANNULEERD. Workshop: Opgeruimd staat netjes

Sta je voor een grote verandering in jouw leven? Is het thuis door omstandigheden niet meer op orde? Heb je behoefte aan overzicht? Vind je het lastig prioriteiten te stellen of ben je steeds van alles kwijt? Dan is deze workshop misschien wel de oplossing voor jou!

Deze workshop is laagdrempelig en inspirerend. In 5 stappen naar een opgeruimd huis met een direct zichtbaar en voelbaar resultaat. Je krijgt inzicht in je opruimgewoontes, hoe je omgaat met je tijd en handige tips & tricks die je in je eigen huis kunt toepassen. Opgeruimd staat netjes, maar geeft vooral rust en ruimte in hoofd en huis.

“The best way to get things done is to begin”

Happy in Organising

De workshop wordt gegeven door Chloé van Driel van Happy in Organising. Chloé is Personal Organiser en helpt met het aanbrengen van orde, overzicht en structuur in het leven van anderen. Ze woont in Hengelo en is gek op dieren, gezelligheid en lekker eten. Maar in het dagelijks leven is ze vooral aan het opruimen. Zoals ze zelf zegt op haar website: “Opruimen zit in mijn genen, ik word er blij van en het geeft mij rust.”

Aanmelden

Voor deze workshop kun je je rechtstreeks bij Happy in Organising aanmelden via een e-mail naar: . Er is plaats voor 6 tot 10 deelnemers.