Mijn Bibliotheek

Laden...

Expertsessie technisch speelgoed... spelend leren!

Wat kun je allemaal met technisch constructiespeelgoed in het onderwijs? Welke bijdrage kan dit hebben op de leerontwikkeling van kinderen? Om antwoord te geven op deze vragen, maar ook om het nut en plezier van technisch constructiespeelgoed te laten ervaren, organiseert het Maker Festival Twente een expertsessie voor het onderwijs in de Bibliotheek Hengelo.

De werksessie start met een expert talk van onderwijskundige Sandy van Spronsen over wat het werken met technisch bouwmaterialen betekent voor de leerontwikkeling van kinderen. Aansluitend zal er in groepen een workshop gevolgd worden bij Lego bouwlab, LaQ, Plokko, Fischertechnik of Twickto.

Ben jij als onderwijsprofessional geïnteresseerd in wat technisch constructiespeelgoed kan betekenen binnen het onderwijs? Reserveer dan een kaartje!

Bibliotheken

Deze expertsessie is ook te volgen in andere Bibliotheken:

maandag 19 februari | 19:30 - 21.30 |Bibliotheek Almelo | €2
donderdag 8 maart | 19:30 - 21.30 |Bibliotheek Hardenberg | €2
donderdag 5 april | 19:30 - 21.30 |Bibliotheek Enschede | €2

Maker Festival Twente

Deze sessies voor het onderwijs worden georganiseerd door het Maker Festival Twente (MFT). Het MFT verbindt kunst, technologie en ondernemerschap. Het festival, georganiseerd in samenwerking met onderwijs- en cultuurpartners en bedrijven, vindt plaats in het weekend van 26 en 27 mei 2018 in Enschede. In de aanloop daarnaartoe worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals deze expertsessies over technisch speelgoed.