Mijn Bibliotheek

Laden...

Boekenweek: Workshop Fotografeer de Natuur

UITVERKOCHT
Ga met fotografe Simone Gerard mee de stadsnatuur in en ontdek hoe je de mooiste foto's maakt!

Ben je een amateurfotograaf, iemand met een goed gevoel voor beeld, schiet jij de mooiste plaatjes met je mobiel? En wil je hierover meer leren, of juist eens de studio uit? Kom dan naar de workshop Fotografeer de Natuur in de stad!

Fotografe Simone Gerard zal tijdens deze workshop het een en ander uitleggen over compositie, licht en overige belangrijke zaken voor het maken van een mooie foto. Vervolgens wordt de workshop verder voortgezet buiten de bibliotheek om mooie plaatjes te schieten en wordt theorie direct toegepast in de praktijk.

Het maximale aantal deelnemers aan de workshop is 12. Dus koop snel een kaartje, want vol = vol!

Boekenweek 2018

Deze workshop vindt plaats tijdens de Boekenweek 2018. Het thema van de 83ste Boekenweek, die van zaterdag 10 t/m zondag 18 maart plaatsvindt, is Natuur. Griet op de Beeck heeft het Boekenweekgeschenk Gezien de feiten geschreven, Jan Terlouw schreef het Boekenweekessay Natuurlijk.