Mijn Bibliotheek

Laden...

Maak een keuze uit de thema's en selecteer op maand om gemakkelijker door het programma te bladeren.

Ben je op zoek naar de vaste spreekuren of themacafés, kijk dan hier.

Resultaten 1 - 10 van 25
Windows 10: Basiscursus

Wilt u leren werken met de nieuwste versie van Windows, het besturingssysteem van Microsoft? Volg dan deze basiscursus.

Computerspreekuur

Computers, internet… Hoe meer u zich er in verdiept, hoe meer vragen er komen. Met al deze vragen kunt u bij ons terecht tijdens de gratis computerspreekuren!

Windows 10: Vervolgcursus

Kunt u al goed overweg met Windows 10, maar wilt u wat verder de diepte in? Dat kan met deze vervolgcursus.

Workshop E-books

De Bibliotheek heeft een ruim assortiment aan e-books. Wil je starten met digitaal lezen? Na deze workshop ben je er klaar voor!

iPad: Vervolgcursus

Werkt u al langere tijd met een iPad of heeft u onlangs de basiscursus iPad gevolgd, maar wilt u graag meer bekend worden met de uitgebreide mogelijkheden die de tablet biedt? Kom dan naar deze cursus voor gevorderden!

Fotoboek maken in Albelli

Vroeger drukten we al onze vakantiefoto’s netjes af en lieten we het vakantiealbum zien op verjaardagen. Tegenwoordig kan dit allemaal heel handig met de computer. Tijdens deze cursus leert u een fotoboek maken met Albelli software.

Workshop iPhone

De iPhone is één van de meest gebruikte smart phones. Bent u al een beetje ervaren in het gebruik van de iPhone, maar wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Schrijf u dan in voor deze workshop.

Fotoboek maken in Albelli

Klik & Tik: de basis

Heeft u nooit of nauwelijks met een computer gewerkt, maar u wilt dit wel graag leren? Dan is de cursus Klik & Tik iets voor u!

Workshop Twitter

Twitter is een speciaal medium waarmee mensen en bedrijven elkaar volgen en berichten van maximaal 280 tekens de wereld in sturen. Wilt u mee twitteren? Volg dan de #workshop