Mijn Bibliotheek

Laden...
Resultaten 1 - 10 van 117

Gepubliceerd op: dinsdag 21 augustus 2018

In september wordt in heel Nederland het Festival van het Leren gevierd. Ook in de Bibliotheek Hengelo wordt een groot aantal gratis workshops georganiseerd. Doe je mee?

Gepubliceerd op: maandag 13 augustus 2018

Mooie boeken lezen, daarover inspirerende gesprekken voeren en nieuwe mensen ontmoeten? Na de zomervakantie gaan er weer drie nieuwe leesgroepen van start.

Gepubliceerd op: maandag 13 augustus 2018

In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Kom tijdens de Week van de Alfabetisering in actie voor een geletterd Nederland. Samen zetten we laaggeletterdheid op de kaart!

Gepubliceerd op: woensdag 18 juli 2018

De winnaars van onze Boekvlog Competitie 2018 zijn bekend! We feliciteren Aday, Ruben en Kerem uit groep 7A van Basisschool de St. Plechelmus. Met hun vlog over Het boek zonder tekeningen wonnen ze een taart voor de hele klas!

Gepubliceerd op: woensdag 13 juni 2018

Je hebt ongetwijfeld al veel gehoord over de nieuwe privacywet. Vanaf 25 mei is in heel Europa de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Daarmee worden jouw gegevens nog beter beschermd.