Mijn Bibliotheek

Laden...

Mozaïekontwerp Regenboogbank Gemeente Hengelo

De gemeente roept inwoners op om een steentje bij te dragen aan de bank. Dat geldt voor jong, oud, hetero, homo, biseksueel of transgender. Vanaf woensdag 28 juni kunnen Hengeloërs een ontwerp aanleveren voor de bank.

De Regenboogbank

Het Hengelose centrum krijgt een regenboogbank. Met de mozaïekbank wil de gemeente Hengelo duidelijk aangeven dat Hengelo een regenbooggemeente is. Want in Hengelo vinden we dat iedereen gelijk is: hetero, lesbisch, homo bi of trans (LHBT). En dat is helaas niet altijd en overal zo vanzelfsprekend. De bank moet nog ontworpen en beplakt worden. Daarvoor doet de gemeente een beroep op de inwoners.

Mee doen?

De ontwerptekening is te downloaden op www.hengelo.nl/regenboogbank
Of op A3-formaat af te halen bij Bibliotheek Hengelo Stad, het Kulturhus Hasselo, Wijkcentrum De Hengelose Es, Wijkaccommodatie ’t Berflo in de Berflo Es en het Stadskantoor aan de Hazenweg.
De tekening kan ook bij deze locaties weer ingeleverd worden in een speciale bus, tot 16 augustus 2017.

Mer informatie: Hengelo krijgt regenboogbank