Mijn Bibliotheek

Laden...

Najaarsprogramma computercursussen en workshops

Wilt u werken aan uw digitale vaardigheden? In september starten er weer diverse computercursussen en workshops in de Bibliotheek.

In de wereld waarin we leven zijn digitale vaardigheden onmisbaar. We worden steeds vaker gevraagd onze zaken online te regelen. De Bibliotheek helpt u wegwijs te worden in de digitale wereld. Leer werken met de computer, tablet en smartphone of verdiep u in de digitale overheid. Ook zijn er workshops over Facebook, Twitter en Whatsapp en kunt u een digitaal fotoboek leren maken.

Inloopspreekuur

Wilt u meer weten over het cursusaanbod of hulp bij het maken van een keuze uit het aanbod? Kom dan op 25 augustus naar de Bibliotheek Hengelo Stad voor het speciale inloopspreekuur van SeniorWeb. De cursusleiders presenteren het lesprogramma en er is ruimte voor al uw vragen. Het inloopspreekuur is gratis toegankelijk tussen 13.30 en 16.30 uur.

Brochure

De brochure met alle cursussen en workshops van dit najaar kunt u digitaal bekijken op onze website, maar is ook gratis af te halen bij de Bibliotheek. Cursussen die plaatsvinden in de Bibliotheek Hengelo kunnen gereserveerd worden op de website, telefonisch via 074-2452578 of in de Bibliotheek.