Mijn Bibliotheek

Laden...

Mediatheek Twickel College wordt haal- en brenglocatie

Door de nauwe samenwerking tussen het Twickel College en de Bibliotheek Hengelo is het per direct mogelijk geleende boeken in de mediatheek van het Twickel College in te leveren. Ook is het mogelijk gereserveerde boeken daar op te halen. Bewoners van de wijk Woolder Es in Hengelo hebben daarmee de boeken van de bibliotheek binnen handbereik.

Als tijdens het online reserveren van boeken of andere materialen de ophaallocatie Twickel Coll wordt gekozen, zorgt de bibliotheek ervoor dat de boeken naar het Twickel College gebracht worden, waar ze in de mediatheek opgehaald kunnen worden.

Het transport tussen de bibliotheek en het Twickelcollege vindt twee keer per week plaats, op woensdagochtend en vrijdagochtend. Na het middaguur kunnen de gereserveerde boeken opgehaald worden.

De overige diensten van de bibliotheek, zoals het aanvragen en verlengen van lidmaatschappen, kunnen niet in de mediatheek afgehandeld worden. Daarvoor kan men terecht bij de bibliotheekvestigingen Hengelo Stad of Hasseler Es.

Openingstijden mediatheek

Ophalen en inleveren is mogelijk tijdens de openingstijden van de mediatheek, maandag t/m vrijdag van 08:30 – 14:30 uur. Tijdens de schoolvakanties is de mediatheek gesloten.