Mijn Bibliotheek

Laden...

Bijzondere technieken, dagelijkse zaken

Op zoek naar iets leuks om te doen tijdens de kerstvakantie? Oyfo Techniekmuseum en Bibliotheek Hengelo hebben een superleuk programma voor je! Het thema is: Bijzondere technieken, dagelijkse zaken.

In de Bibliotheek draaien we op zaterdagmiddag 30 december en 6 januari twee leuke films die passen bij het thema: Frankenweenie en Wallace and Gromit’s world of invention. Kijk hier voor meer informatie.

Oyfo Techniekmuseum

In het Oyfo Techniekmuseum zijn er vanaf zaterdag 23 december t/m zondag 7 januari van allerlei leuke activiteiten. Zo is er een schaduwtafel, kun je kaartjes winnen voor de film De familie Slim door te racen met een robothond, zijn er workshops Zoötroop maken en Bleeping & tweaking en is Science on tour van de Universiteit Twente aanwezig. Een compleet overzicht van het programma vind je hier.

201712 Kerstvakantie films