Mijn Bibliotheek

Laden...

Cursus van de Maand: Slaap(problemen)

Bibliotheekleden krijgen elke maand een gratis online cursus cadeau. Deze maand zijn het er maar liefst twee! Over slaap en slaapproblemen.

Cursus Slaap

Krijg jij genoeg slaap? Veel mensen hebben last van een slaapachterstand. Die proberen ze dan in het weekend in te halen, terwijl dat vaak niet werkt. Waarom niet? En waarom is slapen zo belangrijk? Wat houdt slapen eigenlijk in en wat doet een goede of slechte nachtrust met je? Deze cursus geeft antwoord op die vragen en geeft je inzicht in de verschillende slaapfasen en slaapcycli.

Ga naar de online cursus Slaap

Cursus Slaapproblemen

Een goede nachtrust is belangrijk voor iedereen. Je hebt slaap nodig om je geheugen goed te kunnen gebruiken. Tijdens het slapen leggen je hersenen namelijk indrukken vast, die je weer nodig hebt om in het dagelijks leven goed te functioneren. Een slaapstoornis gooit dan roet in het eten. In deze cursus leer je welke verschillende slaapstoornissen er zijn én hoe je daar het beste mee kunt omgaan.

Ga naar de online cursus Slaapproblemen

Over de online cursussen

Als lid van een Bibliotheek krijg je iedere maand een korte cursus cadeau. Daarnaast kun je bovendien elk jaar twee keer een grotere online cursus volgen, ook gratis. Zo steek je altijd wat op. De cursussen volg je in je eigen tijd en tempo in een online omgeving. Kijk voor alle informatie op onlinebibliotheek.nl/cursussen.