Mijn Bibliotheek

Laden...

Boekvlog competitie 2018

Onze Boekvlog competitie is van start gegaan! Vloggen is helemaal hip tegenwoordig. Diverse bovenbouwklassen doen mee aan de competitie. Per klas is er een winnaar. Deze vlog wordt op onze website geplaatst en maakt kans op een enorme taart voor de hele klas!

Kijk op deze pagina voor alle winnende vlogs. Kom regelmatig terug, want we plaatsen er steeds nieuwe bij!

Boekvlog

De leerlingen maken in kleine groepjes een vlog van maximaal 1 minuut waarin ze hun favoriete boek promoten. Daarbij mogen ze zo creatief mogelijk aan de slag! Natuurlijk krijgen ze uitleg en hulp van de leesconsulent van de Bibliotheek op school en hun leerkracht.

Competitie

De leerlingen krijgen drie weken de tijd om hun vlog te maken. De leesconsulent en de leerkacht kiezen samen het winnende filmpje van de klas. De winnende vlogs worden op de website van Bibliotheek Hengelo geplaatst. Onder de winnaars wordt een taart voor de hele klas verloot!

Ook meedoen?

Wil je met jouw klas ook boekvlogs maken? Neem dan contact op met je leesconsulent van de Bibliotheek op school!