Mijn Bibliotheek  

Laden...

leescafe 04 bannerOp de begane grond van de Bibliotheek Hengelo Stad is Coffee-star gevestigd: een mooie espressobar waar u terecht kunt voor een fairtrade kop koffie of thee. Naast de 'gewone' espressoproducten zoals cappuccino en latte macchiato, kunt u kiezen uit een groot scala aan specials, zoals de caramel latté, de chai latté of de frappé (ijskoffie). Uiteraard hebben wij ook verse muntthee.

We bieden diverse soorten cakes aan. Wilt u iets gezonders, dan bereiden we een heerlijke tosti voor u.

Bekijk onze menukaart.

 

 

Werken en ontspannen

leescafe 05 mediumPlof neer in een relaxfauteuils met het meeste actuele nummer van één van onze honderden tijdschriften. Natuurlijk bieden wij ook gratis WiFi, zodat u lekker uw gang kunt gaan met uw laptop of tablet.

Eerlijke koffie

Leescafé Coffee-star kenmerkt zich door de ontspannen en vriendelijke sfeer in een comfortabele setting. De espressomachines hebben een centrale plek en vormen min of meer het hart van de ruimte. Het leescafé is ruim van opzet, rookvrij en kindvriendelijk.

Coffee-star ziet het als haar taak om eerlijke en smaakvolle koffie te serveren. Daarnaast voelt Coffee-star zich verantwoordelijk voor onze omgeving. Respect en waardigheid vormen de basis voor verdere duurzame groei, waarbij diverse culturele, lokale en ecologische initiatieven toegejuicht en ondersteund worden.

leescafe 03 mediumWilt u op de hoogte blijven van de aanbiedingen en acties van het Leescafé? Geef u dan op voor de nieuwsbrief van Coffee-Star! Stuur een mailtje naar o.v.v. 'Aanmelden'.