Lid worden

HV kbalmere0231 smallEen lidmaatschap bij de Bibliotheek, daar krijg je veel voor terug! Voor slechts € 4,25 per maand kun je eindeloos veel boeken, films en tijdschriften lenen. En ben je even uitgeleend? Dan kun je iedere maand weer opzeggen. Ben je jonger dan 18, dan is jouw lidmaatschap gratis. Jeugdlidmaatschap

Beginnen met lenen

Als je onderstaand formulier hebt ingevuld, kun je je bibliotheekpas na twee werkdagen ophalen bij Bibliotheek Hengelo Stad. Als je je pasje komt ophalen kun je direct gaan lenen. Je krijgt daarmee ook toegang tot de 'mijn bibliotheek' omgeving op de website en toegang tot e-books en luisterboeken van de online Bibliotheek.

Ben je 18 jaar geworden?

Gefeliciteerd! Wat leuk dat je lid wilt blijven van de Bibliotheek. Vul onderstaand formulier in, dan zetten wij je jeugdlidmaatschap over. Je kunt dan gewoon met je eigen pas blijven lenen. Kom even langs als je je pas kwijt bent, dan krijg je een nieuwe.

 

Gegevens
Machtiging

Om het lidmaatschap in orde te maken hebben we jouw bankrekeningnummer (IBAN; klik hier om te berekenen) nodig en een machtiging voor automatische incasso.

Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.

In verband met verwerking van persoonlijke gegevens dient akkoord te worden gegaan met ons privacystatement.

Velden met een * zijn verplicht

Lid worden - bedankt!

Gefeliciteerd, je bent lid van de Bibliotheek! We zullen je inschrijving zo spoedig mogelijk verwerken. Je ontvangt van ons bericht wanneer je bibliotheekpas voor je klaar ligt in de Bibliotheek Hengelo Stad. Dat gebeurt meestal binnen 2-5 werkdagen.

Vergeet niet je legitimatiebewijs mee te nemen.

Ter bevestiging van inschrijving hebben we een kopie van het ingevulde formulier naar je e-mailadres verstuurd. 

Graag tot ziens in de Bibliotheek!

Openingstijden Bibliotheek Hengelo

Veelgestelde vragen

Wil je weten hoe het zit met de maandelijkse afschrijving, opzeggen en andere zaken omtrent het abonnement, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Overstappen

Ben je al lid van de Bibliotheek, maar wil je overstappen op maandelijks betalen? Dan ben je hier aan het goede adres! Vul onderstaand formulier in, dan gaan we het verder regelen.

Overstappen kan altijd en is kosteloos. Het maandabonnement gaat pas in op het moment dat je huidige abonnementsperiode afloopt. De afloopdatum is terug te vinden in Mijn Bibliotheek onder Mijn gegevens.

Om het abonnement in orde te maken hebben we je volledige 18 tekens tellende IBAN-nummer nodig. Klik hier om jouw IBAN-nummer te berekenen.

In verband met verwerking van persoonlijke gegevens dient akkoord te worden gegaan met ons privacystatement.

(Velden met een * zijn verplicht)