Zaalverhuur

 

Grote zaal5Bibliotheek Hengelo Stad heeft verschillende ruimtes te huur, bijvoorbeeld voor het geven van een cursus, workshop, vergadering, lezing of presentatie.

  • al vanaf €50 per dagdeel
  • 50% korting voor niet-commerciële instellingen
  • ruimtes van 10 tot 100 personen
  • flexibel in te delen
  • voorzien van wifi, pc met tv en/of beamer en whiteboard
  • verschillende cateringsmogelijkhedenklein web Bibliotheek Hengelo 2020 15

In het menu links vind je de te huren ruimtes. Ze zijn te huur van maandag t/m vrijdag voor de volgende dagdelen:

  • 09.00 - 13.00 uur
  • 14.00 - 18.00 uur
  • 19.00 - 22.00 uur

Bekijk hier onze tarieven en voorwaarden.

Relatie met kernfuncties van de Bibliotheekklein web Bibliotheek Hengelo 2020 20

Om een ruimte te kunnen huren, dient de organisatie een connectie te hebben met een van de partners in Bibliotheek Hengelo Stad of met de stad Hengelo. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de organisatie affiniteit heeft met één van de volgende onderwerpen: informatie, educatie, cultuur en ontmoeting. Wij stellen in principe alleen ruimten ter beschikking voor activiteiten die aansluiten bij onze functie.

Reserveren

Voor het reserveren van een zaal en aanvraag van catering neem je contact op met . Stuur voor een optie op een zaal klein web Bibliotheek Hengelo 2020 16een e-mail met de gewenste datum en tijd, het aantal personen, eventueel overige (catering)wensen en de contactgegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.

Zaalverhuur: Cursusruimte

De Bibliotheek beschikt over een goed uitgeruste ruimte voor computercursussen, workshops of vergaderingen.

De cursusruimte heeft één grote tafel met 14 werkplekken, inclusief laptops. Aan de kopse kant staat een pc voor de docent. Deze is aangesloten op touchscreen TV. Op de laptops is Windows 10 geïnstalleerd. De ruimte is voorzien van airco en is met en zonder laptops te huur.

klein web Bibliotheek Hengelo 2020 15

Zaalverhuur: Grote Zaal

De Grote Zaal is te gebruiken voor filmvertoningen, netwerkbijeenkomsten, coaching, lezingen, cursussen en workshops voor groepen van maximaal 35 personen.

De Grote Zaal beschikt over acht verrijdbare tafels en is voorzien van de volgende voorzieningen: TV met computer, flipover, audio, airco en een internetaansluiting. De kosten voor het gebruik is bij de prijs inbegrepen.

Er zijn voldoende tafels voor ongeveer 20 personen. Als er geen tafels staan opgesteld kunnen er 35 stoelen geplaatst worden.

 klein web Bibliotheek Hengelo 2020 16

Zaalverhuur: Glazenhuis

Het glazenhuis is te gebruiken voor bijvoorbeeld vergaderingen, lees- en studiekringen, coaching en workshops voor groepen van max. 10 personen.

De ruimte kan worden voorzien van een flipover, internetaansluiting, verrijdbaare televisie met computer en/of 7 laptops.

klein web Bibliotheek Hengelo 2020 10

Zaalverhuur: Podium

De Bibliotheek beschikt over een podium dat te gebruiken is voor lezingen, debat, workshops en filmvertoningen.

Het podium is op de begane grond en heeft een afmeting van 4 bij 3 meter. De ruimte is geschikt voor maximaal 100 personen en kan flexibel worden ingericht. Er zijn voldoende stoelen en er kan met tafels gewerkt worden. De ruimte is voorzien van beamer, projectiescherm, pc en audio. Deze voorzieningen zijn bij de huur inbegrepen.

Podium2

 

Meer artikelen...