Resultaten 1 - 10 van 150

Zolang er nog sprake is van een lockdown zal 1Twente de maandelijkse talkshow Hengeloos Peil niet hervatten. De edities van november en december 2021 werden al geschrapt en nu heeft de hoofdredactie besloten in elk geval ook de aflevering van januari te schrappen. De opnames daarvan stonden gepland op dinsdag 18 januari.

Jezelf redden op de computer, tablet of smartphone. Dat is niet altijd voor iedereen vanzelfsprekend. In de nieuwe zevendelige tv-serie 'Klik 'm aan' gaat presentator Daniel Godinho Veiga in verschillende Overijsselse bibliotheken in gesprek met mensen over hun digitale kennis. De eerste aflevering is vanaf donderdag 13 januari te zien op RTV Oost om 17.30 uur.

Huiswerk maken hoort bij leren, maar dat gaat niet bij iedereen vanzelf. Vanaf 3 februari start Onderwijsbegeleiding Oost Nederland met huiswerkbegeleiding, elke donderdagmiddag van 16:00 - 17:30 uur in de Bibliotheek.

Tijdens de lockdown blijven de Bibliotheken open. Je kunt bij ons terecht voor het lenen en inleveren van materialen en het ophalen van reserveringen. Werkplekken blijven beschikbaar, op 1,5 meter afstand. Ook blijven een aantal spreekuren beschikbaar, bijvoorbeeld voor hulp met het inplannen van een boostervaccinatie.

De Top 1000 van Twente wordt dit jaar voor het eerst uitgezonden vanuit de nieuwe studio van 1Twente Hengelo, bij ons in de Bibliotheek!

Binnenkort krijgen 3 miljoen Nederlanders vanaf 60 jaar en ouder een uitnodiging om een afspraak te maken voor een extra coronavaccinatie, de boosterprik. Het maken van een prikafspraak is niet voor iedereen even makkelijk.

Schud jij een boeiende en wervende tekst zo uit je mouw? Heb je kennis van vormgeving? Kun je je inleven in verschillende doelgroepen en de vertaalslag maken naar diverse aansluitende communicatie-uitingen? En ben je op zoek naar een stageplek in de richting van marketingcommunicatie?