Resultaten 1 - 10 van 129

Gepubliceerd op: woensdag 14 november 2018

Per 1 januari 2019 zijn er nieuwe tarieven vastgesteld voor het bibliotheekabonnement.

Gepubliceerd op: woensdag 31 oktober 2018

Er kan weer volop gestemd worden op de NS Publieksprijs! De stemperiode is tussen 24 oktober tot en met 21 november. De 6 nominaties zijn bekend gemaakt, deze 6 boeken zijn tussen juli 2017 en 2018 het meest verkocht. Heb jij je stem al uitgebracht?

Gepubliceerd op: woensdag 31 oktober 2018

Van 10 t/m 18 november is het Kookboekenweek. Ruim een week lang vieren boekhandel en bibliotheek de liefde voor lekker eten en mooie kookboeken. Van beginnende koks tot culinaire toptalenten, van fitgirls tot taartenbakkers: allemaal te zien, te proeven en te beleven in boekhandel en bibliotheek.

Gepubliceerd op: donderdag 25 oktober 2018

Als eerste bibliotheek in Nederland is Bibliotheek Hengelo gecertificeerd binnen het nieuwe certificeringskader ‘Kwaliteit in Beeld’. Op donderdag 25 oktober ontving directeur René Siteur, in het bijzijn van wethouder Bas van Wakeren, het certificaat van Willem Camphuis, directeur van de CBCT.

Gepubliceerd op: woensdag 24 oktober 2018

Heb jij het onder de duim? Met de opmars van de smartphone is onze duim een machtig instrument geworden. Of we er nu mee scrollen, klikken of swipen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, met je volgers delen wat je vandaag hebt meegemaakt of op zoek naar een nieuwe date? Je duim regelt het allemaal.

Gepubliceerd op: woensdag 24 oktober 2018

Nederland leest, Hengelo bakt, wat je eet ben je zelf, wij willen je recept, een lezing én een gratis boek! Het is heel wat, maar tijdens Nederland leest 2018 pakken we in Bibliotheek Hengelo flink uit.