Resultaten 1 - 10 van 175

Vanaf donderdag 5 december is nieuw in Bibliotheek Hengelo het trefpunt het luisterend oor. Een trefpunt waar tijd en aandacht is om naar jouw verhaal te luisteren. Waar zorgen uit jouw dagelijks leven gedeeld mogen worden in een gesprek van mens tot mens. Zorgen of gedachten waardoor je vastloopt of die een gevoel van eenzaamheid geven.

Tijdens ons 100-jarig jubileum in september liep er een winactie in samenwerking met Metropool. In twee boeken zat een gouden boekenlegger verstopt, waar mee de gelukkige vinder een jaar lang gratis naar Metropool kon winnen.

Je kunt weer stemmen op jouw favoriete boek van 2019! De nominaties bestaan uit de zes bestverkochte boeken van het afgelopen jaar (van 1 juli tot 1 juli). Kies jij voor één van de zes genomineerde boeken of vind jij dat juist een ander boek de prijs verdient?

Heeft Bibliotheek Hengelo een speciaal plekje in jouw hart? Wil je iets extra’s doen? Word dan ook supporter!

Van 8 tot en met 15 november is het de Week van de Mediawijsheid. Mediawijsheid is het veilig en slim inzetten van alle beschikbare media om de eigen kwaliteit van leven te vergroten én ervoor te zorgen dat je optimaal kunt deelnemen aan de wereld om je heen.

van 1 tot en met 30 november is Nederland leest 2019 een jaarlijks terugkerend evenement met dit jaar het thema: Duurzaamheid. In tijden van klimaatverandering en grootschalige milieuvervuiling beseffen we allemaal dat het duurzamer moet. Wat kunnen wij zelf doen om een gezonde leefwereld te behouden voor de toekomst?

Van 7 tot en met 13 oktober vindt de Coming Out Week 2019 plaats. Er is die week van alles te doen in Hengelo!