Resultaten 1 - 10 van 135

Gepubliceerd op: dinsdag 15 januari 2019

Poëziefeest in Nederland en Vlaanderen van 31 januari t/m 2 februari

Gepubliceerd op: woensdag 09 januari 2019

Van 28 januari tot en met 3 februari vindt de aller eerste Week van de Leesclub plaats. De Week van de Leesclub is een initiatief van de drie leescluborganisaties in Nederland, drie bibliotheekorganisaties, de website Hebban.nl en het magazine Boekenpost.

Gepubliceerd op: maandag 07 januari 2019

Dit jaar zijn de Nationale Voorleesdagen van 23 januari t/m 2 februari! Ze worden ingeluid met het feestelijke Nationale Voorleesontbijt waar bekende Nederlanders door het hele land voorlezen.

Gepubliceerd op: donderdag 03 januari 2019

Ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht op het gebied van Marketing & Communicatie? Vind je het interessant je te verdiepen in de wereld van de Bibliotheek? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Gepubliceerd op: woensdag 05 december 2018

Van 11 januari tot 11 februari is de maand van de Spiritualiteit. Veel mensen hebben behoefte aan inspiratie en zingeving. Het lijkt erop dat er ondanks alle welvaart ook iets verloren is gegaan.

Gepubliceerd op: dinsdag 27 november 2018

24 november was het zover, Heel Hengelo Bakt in Bibliotheek Hengelo. 21 kandidaten namen het tegen elkaar op om te zien wie de mooiste en lekkerste taart had gebakken.