Resultaten 1 - 10 van 51

Vanaf 22 januari begint de 17e editie van de Nationale Voorleesdagen. Tijdens deze dagen staan we stil bij het belang van voorlezen. Dit jaar geeft kindertheater Belletje Sterk een voorstelling gebaseerd op Moppereend, het prentenboek van het jaar 2020. Ook is er een dansworkshop voor kinderen.

Dit jaar kun je niet alleen op tv meespelen met Wie is de Mol?, maar ook in de Bibliotheek! Ontmoet andere Molloten en bespreek jouw theorieën. We nodigen bovendien speciale gasten uit, zodat jij een streepje voor hebt bij het ontmaskeren van de Mol. Zo zijn YouTuber Gido Verheijen en Bettine Vriesekoop te gast.

Vanaf donderdag 5 december is nieuw in Bibliotheek Hengelo het trefpunt het luisterend oor. Een trefpunt waar tijd en aandacht is om naar jouw verhaal te luisteren. Waar zorgen uit jouw dagelijks leven gedeeld mogen worden in een gesprek van mens tot mens. Zorgen of gedachten waardoor je vastloopt of die een gevoel van eenzaamheid geven.

Tijdens ons 100-jarig jubileum in september liep er een winactie in samenwerking met Metropool. In twee boeken zat een gouden boekenlegger verstopt, waar mee de gelukkige vinder een jaar lang gratis naar Metropool kon winnen.

Je kunt weer stemmen op jouw favoriete boek van 2019! De nominaties bestaan uit de zes bestverkochte boeken van het afgelopen jaar (van 1 juli tot 1 juli). Kies jij voor één van de zes genomineerde boeken of vind jij dat juist een ander boek de prijs verdient?

Heeft Bibliotheek Hengelo een speciaal plekje in jouw hart? Wil je iets extra’s doen? Word dan ook supporter!