Resultaten 1 - 10 van 74

Dit jaar staat de Kinderboekenweek (30 september t/m 11 oktober) in het teken van geschiedenis met het thema "En toen?" We gaan terug in de tijd met kinderboeken. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken!

In de Bibliotheek aan de Beursstraat kun je vanaf nu terecht op het nieuwe Ontwikkelplein voor praktische hulp en informatie. Medewerkers van diverse instanties zijn beschikbaar voor hulp op het gebied van taal, digitale vaardigheden, werk, studie, opvoeding, gezondheid, financiën en juridische zaken.

Van mysterie naar nostalgie en van huidige avonturen naar nog onbekenden tijden! Erfgoed is datgene dat men van de voorouders erft en wat bewaard moet blijven voor de toekomst. We noemen het (G)ouden tijden en kijken naar toen en de toekomst. Dit najaar staan de (G)ouden tijden centraal in de Bibliotheek Hengelo.

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Echt: baby’s houden van boeken! Kinderen die als baby al zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Dat is onderzocht.

Heb jij zin om in de zomervakantie met workshop pakketjes thuis aan de slag te gaan? Haal dan bij Bibliotheek Hengelo één van de Make-it@home kits op bij de balie! OP = OP! Lees verder om te zien met welke kits je aan de slag kunt.