Resultaten 1 - 10 van 72

Vanaf woensdag 15 juli mag je weer langere tijd in de Bibliotheek doorbrengen. Je mag weer studeren en werken, een krant of tijdschrift lezen en gebruik maken van onze toiletten, computers, printers en scanners. Uiteraard nog wel allemaal op anderhalve meter afstand van elkaar.

Heb jij zin om in de zomervakantie met workshop pakketjes thuis aan de slag te gaan? Haal dan bij Bibliotheek Hengelo één van de Make-it@home kits op bij de balie! OP = OP! Lees verder om te zien met welke kits je aan de slag kunt.

Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze app kunnen Nederlanders deze zomer naast e-books nu ook genieten van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek.

Het is zomer! Heb je al vakantie? Heerlijk ontspannen in het zonnetje, weer wat tijd voor jezelf en voor die fijne stapel boeken. De Bibliotheek staat in juli en augustus in het teken van #zomerlezen.