Resultaten 1 - 10 van 174

Deze zomer is de Bibliotheek jouw reisleider. Met Vakantielezen beleef je samen spannende avonturen en ontdek je de mooiste verhalen.

Vloggen is helemaal hip tegenwoordig. Diverse bovenbouwklassen in Hengelo, Oldenzaal en Hof van Twente doen mee aan onze boekvlogcompetitie. Uit elke klas is er een winnaar uitgeroepen. De vlogs van deze winnaars zijn hieronder geplaatst. Zij maken kans op een enorme taart voor de hele klas!

Marion Zwerink (66) is sinds 6 jaar betrokken bij de VoorleesExpress. Ze begon als voorlezer, maar is inmiddels actief als coördinator. Vanuit Bibliotheek Hengelo begeleidt ze de voorlezers die twintig weken lang voorlezen bij gezinnen in de regio.

Heb jij wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek?

Wil je graag ondersteunen op het gebied van facilitair, werk je graag mee, ben je technisch, digitaal vaardig en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Dan hebben wij een leuke vrijwilligersvacature voor jou!

Vanaf woensdag 8 tot en met donderdag 16 juni plaatsen we een nieuw innamesysteem in Bibliotheek Hengelo Stad. Valt de inleverdatum van jouw materialen tussen 8 en 16 juni? Dan mag je ze kosteloos langer thuishouden.

Heel veel Nederlanders geven aan dat ze graag willen lezen, alleen komt het er niet van. Gelukkig is er de zomer. Dan is er tijd. In de tuin, op het strand, aan het zwembad en – als het meezit – in de vliegtuigstoel.