Resultaten 1 - 10 van 224

De bibliotheken Hengelo, Hof van Twente en Oldenzaal werken al enige tijd samen, maar we hebben elkaar ook op papier het jawoord gegeven. Vanaf nu zijn wij daarom Bibliotheek Twente!

LET OP! Op ma 11 december kun je niet printen, scannen en kopiëren in de Bibliotheek.

Er vinden die dag ICT-werkzaamheden plaats, waardoor het netwerk tijdelijk niet beschikbaar is.

We doen ons uiterste best om alles zo snel mogelijk weer toegankelijk te maken voor iedereen. Excuses voor het ongemak!

Heb jij wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek?

Werk je graag met mensen en wil je mensen graag verder op weg helpen in de maatschappij? Dan hebben wij een leuke vrijwilligersvacature voor jou!

Sneller dan verwacht mogen we woensdag 22 november weer naar de stembus voor landelijke verkiezingen. Er komt veel informatie op je af. Over het stemproces, de partijprogramma’s en tijdens de debatten. Wil je graag stemmen, maar schrikt de hoeveelheid informatie je af? Bij de Bibliotheek ligt de verkiezingskrant in gewone taal voor je klaar.

Ook kunnen de bibliotheekmedewerkers je helpen als je wilt weten hoe een stemwijzer werkt. Heb je thuis geen computer? Kom dan in de bibliotheek gratis gebruik maken van een computer om informatie op te zoeken. Dit alles is ook voor iedereen die geen lid is.

Tijdens de Kinderboekenweek zijn we bij scholen in Hengelo, Oldenzaal en Hof van Twente langsgeweest met theaterlezen. Elke groep mocht hun beste, leukste of mooiste geluidsfragment insturen voor een heuse Mini Mop Cast. De winnaars zijn inmiddels bekend!