Resultaten 1 - 10 van 113

Lekkere lange zomerdagen – tijd voor jezelf, tijd voor een boek! In juni, juli en augustus is het tijd voor Zomerlezen.
Als je lid wordt van de Bibliotheek in deze periode krijg je een leuke strandtas cadeau! (op = op).

We hebben er lang naar uitgekeken, maar het is eindelijk zover: de Bibliotheek mag vanaf zaterdag 5 juni haar deuren weer volledig openen. We zijn ontzettend blij je weer te mogen verwelkomen!

De Bibliotheek is er voor iedereen, voor het hele spectrum aan kleuren in de samenleving. Weet jij waaruit het spectrum bestaat? Weet jij tegen welke problemen mensen aanlopen die uit een andere cultuur komen? Weet jij met hoeveel geweld mensen uit de LHBTQ+ community te maken hebben? Weet jij hoe je kunt bijdragen aan een veiligere inclusievere samenleving? Leer er eens wat over. Bij kennis komt begrip. Sta jij open? Wij wel.

De 86ste Boekenweek (29 mei t/m 6 juni) staat in het teken van Tweestrijd: over innerlijk conflict, dat aan de basis ligt van de menselijke natuur. Het hart volgt niet altijd de rede, de onderbuik ondermijnt nogal eens het gezonde verstand en in de literatuur, in boeken, krijgt die tweestrijd bij uitstek vorm.

Bijstandsbeleid, statushouders aan het werk en zorgen bij Theater Kamak. Dat zijn de onderwerpen die aan bod komen in Hengeloos Peil op dinsdag 25 mei. Vanaf 19.00 uur uitgezonden vanuit de Bibliotheek.

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan vragen wij je aan een aantal regels te houden tijdens je bezoek in de Bibliotheek.

Ons jaarverslag over 2020 is gepubliceerd. In het verslag lees je wat we in 2020 bereikt hebben op de gebieden Jeugd & Onderwijs, Participatie & Zelfredzaamheid, Persoonlijke Ontwikkeling en De Klassieke Bibliotheek.