Nieuws | Blijf up-to-date over de Bibliotheek

Nieuw: Het opruimspreekuur

Dit jaar is er iedere tweede donderdag van de maand het opruimspreekuur van Chloé van Driel van Happy in Organising te vinden in de Bibliotheek Hengelo Stad.

Sta je voor een grote verandering in jouw leven? Ga je verhuizen naar een kleinere woning? Of is het thuis door omstandigheden niet meer op orde en heb je behoefte aan overzicht? Loop dan binnen tijdens het inloopspreekuur.

Iedere tweede donderdag van de maand is Chloé van Driel van Happy in Organising te vinden in de Bibliotheek Hengelo Stad. Voor jou als klant een laagdrempelige manier om te praten over ‘opruimen’ aan de hand van jouw persoonlijke situatie. Opgeruimd staat netjes, maar geeft vooral rust en ruimte in hoofd en huis!

Workshops

Chloé geeft ook workshops in de Bibliotheek. Deze workshops zijn laagdrempelig en inspirerend. In 5 stappen naar een opgeruimd huis met een direct zichtbaar en voelbaar resultaat. Je krijgt inzicht in je opruimgewoontes, hoe je omgaat met je tijd en handige tips & tricks die je in je eigen huis kunt toepassen. Opgeruimd staat netjes, maar geeft vooral rust en ruimte in hoofd en huis. 

Ook voor ouderen

Chloé is Personal Organiser en helpt met het aanbrengen van orde, overzicht en structuur in het leven. Eén van haar specialismen is het helpen van ouderen. Daarbij kun je denken aan het verhuizen van groot naar klein, opruimen voor je dood gaat en opruimen na een overlijden.

Boeken

In de Bibliotheek hebben we over dit onderwerp ook boeken beschikbaar. Bijvoorbeeld Opruimen voor je doodgaat van Margareta Magnusson, een Zweedse kunstenares op leeftijd. Ze geeft tips geeft over het opruimen van je spullen als je ouder wordt. Hier te reserveren in de Bibliotheek.

Het inloopspreekuur is zonder afspraak toegankelijk tussen 10.00 – 12.00 uur. Voor de workshops kunt u zich aanmelden, het actuele overzicht is te vinden in de agenda.