×

Waarschuwing

Er is momenteel een storing waardoor het zoeken in en het reserveren/verlengen van collectie tijdelijk niet mogelijk is. Excuses voor het ongemak.

Nieuws | Blijf up-to-date over de Bibliotheek

Leesgroep Frans

Stichting Senia start  in het voorjaar een leesgroep Frans in Hengelo. Om literatuur in het Frans te lezen en te bespreken. 

Stichting Senia is een vrijwilligersorganisatie met als doel mensen bij elkaar te brengen die mooie boeken willen lezen en daar ook graag met elkaar over willen praten. Senia richt in het hele land leesgroepen op voor literatuur, geschiedenis, biografieën, filosofie en kunstgeschiedenis.  

Werkwijze

De groep maakt zelf een keuze uit door deskundigen opgestelde literatuurlijsten van Stichting Senia. De boeken worden eens in de 6 á 7 weken besproken aan de hand van leeswijzers met discussievragen. Meer informatie over de werkwijze en de boekenlijst is te vinden op www.senia.nl. Als je interesse hebt kun je contact opnemen met Stichting Senia via .

Belangstelling

Bij voldoende belangstelling zal Senia een informatiebijeenkomst organiseren. Nadere informatie over datum en locatie van de bijeenkomst wordt t.z.t. bekend gemaakt.