Nederlandse Kinderjury 2018: stem op je favoriete boek

Doe mee met de Nederlandse Kinderjury! Samen met alle kinderen tussen 6 en 12 jaar bepaal jij wat het beste boek van vorig jaar is. De schrijver van dat boek wint de Prijs van de Nederlandse Kinderjury.

Je kunt stemmen tot en met woensdag 16 mei. Er zijn twee leeftijdsgroepen, die elk hun eigen winnaar kiezen: 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. In de Bibliotheek vind je heel veel boeken waaruit je je keuze kunt maken. Of kijk eens op de website van de Kinderjury voor inspiratie!

Hoe kan ik stemmen?

Je kunt stemmen op de boeken die verschenen zijn in 2017. Stemmen kan met het stemformulier dat verkrijgbaar is in de Bibliotheek, op school of in de boekwinkel. Je kunt ook online stemmen op www.kinderjury.nl.

Elke stemmer ontvangt 2 gratis kidsweekkranten. En als je ook nog vertelt waaróm je op een bepaald boek hebt gestemd, dan maakt jouw klas kans op de Gouden Boekenbon!

Bekendmaking winnaars

De Prijs van de Nederlandse Kinderjury wordt uitgereikt op 27 juni 2018.