Glansrijk slagen doe je met studeren in de Bibliotheek!

De landelijke examens van de middelbare scholen gaan weer van start. Ben jij er al klaar voor? Nee? Geen nood! De Bibliotheek gaat je helpen.

Bibliotheek Hengelo gaat alle leerlingen die de komende weken hard moeten studeren een handje helpen. Van 14 t/m 29 mei tijdens openingstijden zijn er extra studieplekken ter beschikking je vindt ze op de tweede etage. Vanaf 16 mei zijn er ook stiltewerkplekken ingericht op de eerste verdieping, deze plekken zijn beschikbaar tussen 13.00 en 18.00. Dus of je nou rustig zelf wilt studeren of afspreekt om samen te studeren, je kunt in de Bibliotheek terecht!

Je maakt (op vertoon van je scholierenpas) gratis gebruik van de volgende faciliteiten:

• WiFi
  • Stroompunten
  • Werkplekken
  • Printservice
  • Koffie/Thee/Water
  • Collectie van de Bibliotheek
  • 20% korting op een tosti en een warme drank bij Coffee-star

En hier de gouden tip om het studeren wat te vergemakkelijken: http://www.digitalcolleges.nl/ Vol met video colleges met extra uitleg over je examenvakken. Klik hier voor een lijst met handige websites voor eindexamenkandidaten.

De Bibliotheek wenst alle scholieren heel veel succes tijdens de examens!