Vacature bibliotheekmedewerker Hof van Twente

“Word jij blij van een inspirerende werkomgeving en wil jij mensen op weg helpen?”

De Bibliotheek fungeert als platform voor de samenleving en verbindt mensen door een gevarieerd aanbod van lezen, lenen, taal, leren, werken en persoonlijke ontwikkeling. Een inspirerende ontmoetingsplek voor jong en oud.

Jij bent de gastvrouw/heer van de Bibliotheek en helpt bezoekers op weg in zowel het digitale als het fysieke media–aanbod. Heb je een brede algemene belangstelling, ben je klantgericht, digitaal vaardig, actief, vrolijk en representatief? Dan zijn we op zoek naar jou!

Jij zorgt ervoor dat de Bibliotheek een aantrekkelijke plaats is om informatie en ontmoeting te vinden. Daarvoor ondersteun je de vrijwillige gastvrouwen en -heren en werk je mee aan een aantrekkelijk programma. Je werkt volgens een rooster (soms ook in het weekend), en je bent regelmatig aanwezig bij activiteiten buiten deze roostertijden.

Klik hier voor de volledige vacaturetekst.