Thrillers hét favoriete vakantieboek!

Op het strand met een spannend boek, maar welk boek kies jij? Er is super veel inspiratie tijdens de Spannende Boeken Weken! Van 6 tot en met 24 juni staan thrillers bij ons in de spotlights.

Tijdens de Spannende Boeken Weken is ook in Bibliotheek Hof van Twente de spanning om te snijden. Kom langs en kies uit een ruim assortiment aan spannende boeken, óf zoek jouw spannende boek gewoon thuis op de bank uit!

Prijzen

Zoals elk jaar wordt de Gouden Strop uitgereikt aan het beste Nederlandstalige spannende boek. De winnaar wordt op 6 juni bekend gemaakt en ontvangt een geldbedrag van €20.000,-. Dit jaar zijn de genomineerden Akte van berouw van Chris Houtman, Bling Bling 2 - De Zaventemmers van Jan van der Cruysse, Broertje van Michael Berg, Enter - Rebound 1 van Willem Asman en Over het spoor van Eva Keuris.

Ook wordt op 6 juni bekend gemaakt wie de Schaduwprijs 2018 heeft gewonnen. Dit is de prijs voor het beste Nederlandstalige thrillerdebuut. Genomineerd zijn Een nieuw begin van Angelique Haak, King Coke van Dannis Kramers en Over het spoor van Eva Keuris.

Klik op de link om deze spannende boeken te reserveren in de Bibliotheek!