Techniekworkshops in de herfstvakantie

Kom in de herfstvakantie naar de Bibliotheek voor één van de workshops van het Maker Festival Twente. Voor kinderen die geïnteresseerd zijn in techniek, wetenschap, nieuwe ontdekkingen, zelf dingen doen én maken!

Er zijn op 24 oktober drie workshops voor de jeugd van 8 -12 jaar. Aan iedere workshop kunnen maximaal 12 kinderen deelnemen, dus meld je snel aan!

Kies je favoriete workshop

Leer programmeren met mini-robot Ozobot, maak je eigen 3D-wenskaart met een laser cutter of ontwerp je eigen Bibberspiraal!

Let op: de workshops vinden tegelijkertijd plaats op 24 oktober vanaf 14.00 uur. Ze zijn gratis, maar je moet wel even een plekje reserveren, want vol = vol. Dus kies je favoriete workshop en meld je aan!

Workshop Ozobot

Workshop 3D-wenskaart maken met een laser cutter

Workshop Bibberspiraal

De Twentse Maakplaatsen is een initiatief van de Universiteit Twente, ROC van Twente en Tetem.