Tarieven 2019

Per 1 januari 2019 zijn er nieuwe tarieven vastgesteld voor het bibliotheekabonnement.

Drie jaar lang betaalde je hetzelfde bedrag voor een abonnement. Ook wij hebben echter te maken met stijgende prijzen en de landelijke verhoging van het lage BTW-tarief van 6% naar 9%. Daarom hebben wij het tarief voor een maandabonnement volgend jaar vastgesteld op:

€ 4,25 per maand

Voorheen was dit € 4,- per maand.

Voor wie nog een jaarabonnement heeft, is het tarief vanaf 1 januari 2019 € 52,-. Stap nu over!

Supporter van de Bibliotheek

Met jouw abonnement kun je eindeloos veel boeken, films, muziek en tijdschriften lenen. Ook leen je gemakkelijk e-books, luisterboeken en volg je gratis online cursussen. Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Met jou als supporter van de Bibliotheek kunnen we bovendien goede dingen doen voor de gemeente Hengelo. Het bestrijden van laaggeletterdheid bijvoorbeeld. Met projecten als de Bibliotheek op school, het Taalpunt en Brievenhulp maken we Hengelo taalvaardig.

Kom erbij

Ben je nog geen lid? Schrijf je dan nu in! Kijk hier voor meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice