Nieuw bij de Bibliotheek het Sollicitatiespreekuur!

Vanaf dit jaar kun je met al je sollicitatie vragen terecht bij het sollicitatiespreekuur van Sheena Kozijn.

Tijdens het gratis inloopspreekuur kun je terecht voor vragen over het samenstellen van sollicitatiebrieven of motivatiebrieven, het curriculum vitae, personal branding, het inrichten van LinkedIn-profielen en het aangaan van sollicitatiegesprekken.

Sheena Kozijn

Het Sollicitatiespreekuur is een samenwerking met Sheena Kozijn van Carrièrezaken. Carrièrezaken is een allround sollicitatieadviesbureau en zij geven persoonlijke adviezen op gebied van solliciteren en loopbaancoaching.

Het Sollicitatiespreekuur is elke 4e maandag van de maand van 13.00-14.00 uur in Bibliotheek Hengelo Stad. Sheena zit dan op de 2e etage in de publieksruimte.