Open Dag Alliance Française

Op zaterdag 28 september 2019 van 12 – 15 uur organiseert de Alliance Française Twente haar jaarlijkse Open Dag in de Bibliotheek Hengelo. Op deze dag kun je vrijblijvend een niveautest maken als je een cursus bij Alliance Française wilt volgen en kunt je nadere informatie krijgen over de overige activiteiten.

Wat biedt de Alliance Française haar leden en cursisten?

• Cursussen algemeen Frans op alle niveaus volgens het Europees Referentie Kader
  • Cursussen zakelijk Frans, zowel privélessen als incompany cursussen
  • Frans voor basisschoolleerlingen
  • Een cultureel programma bestaande uit zeven gevarieerde en interessante avonden
  • Een leesclub voor Franstalige literatuur
  • Een landelijke opstelwedstrijd in het Frans voor leerlingen van de hoogste klassen van het  voortgezet onderwijs
  • Het vertonen van Franse films in samenwerking met de filmliga’s in Twente

Nieuw in programma van dit jaar:

Gratis toegang voor leden en cursisten tot de Culturethèque, een online bibliotheek van Franse romans, kranten, tijdschriften en films.