Ik zie jou

In de week van 25 september tot en met 3 oktober slaan Wijkracht, de Waterstaatskerk, FBK Games en Bibliotheek Hengelo de handen in één om een aandacht te vragen voor eenzaamheid. En nog belangrijker, om tegen eenzaamheid op te staan.

Ieder mens heeft het nodig om gezien te worden en om samen iets te ondernemen. Voor iedereen is die frequentie iets samen te doen anders, maar nodig hebben we het allemaal. Wanneer dit samenkomen niet lukt ontstaat er eenzaamheid.

Met een divers programma proberen wij iedereen in de samenleving te bereiken en uit te nodigen om alleen of samen er op uit te gaan. Op 25 september wordt het startsignaal gegeven middels een rozenactie op de Hengelose markt.

Een greep uit het programma; Op 28 september zijn de hele dag de filmpjes van Hengeloërs en nieuwkomers te zien in Bibliotheek Hengelo, de zogeheten Minikronieken. Op 30 september nodigt FBK Games u uit voor een wandeling. Deze wandeling start om 19:00 bij de ingang van het FBK-stadion. En op 3 oktober staat de lunch voor u klaar bij de Waterstaatskerk. De lunch is tussen 12:30 en 14:00, opgeven kan via  , we vragen daarvoor een vrije gift.