Bibliotheek gesloten tot 20 mei

Bibliotheek Hengelo Stad en Bibliotheek Hasseler Es zijn vanwege de maatregelen rondom het coronavirus (COVID-19) gesloten tot 20 mei.

De adviezen en maatregelen omtrent COVID-19 van het RIVM/de Rijksoverheid raken ook de Bibliotheek. We vinden het belangrijk dat we onze verantwoordelijkheid nemen in het niet verder verspreiden van het virus en sluiten daarom onze deuren tot in ieder geval 20 mei.

Het antwoord op veelgestelde vragen over de sluiting vind je hier

Activiteiten afgelast

Alle activiteiten, cursussen en spreekuren in de Bibliotheek zijn tot 1 september afgelast.

Heb je een toegangskaart voor één van onze activiteiten gekocht? Die blijven geldig bij verplaatsing van de activiteit. Het is ook mogelijk je geld terug te krijgen. Je ontvangt bericht van ons.

Digitale collectie

Hoewel het lenen van de fysieke collectie tijdelijk niet mogelijk is, kunnen onze leden gebruik maken van de Online Bibliotheek om e-books te lezen en luisterboeken te luisteren op computer, tablet of mobiele telefoon. Ga naar de Online Bibliotheek. Als je niet lid bent maar toch digitaal wil lezen kun je online lid worden. Voor de jeugd tot 18 jaar is een lidmaatschap zelfs helemaal gratis.

Voor kinderen is er online ook genoeg te beleven. Kijk hier eens voor een overzicht.

Vragen

Heb je vragen? Dan kun je deze stellen via . Kijk voor alle laatste informatie over het coronavirus op de website van het RIVM.

We vertrouwen op je begrip en medewerking.