We starten met thuisbezorging

De deuren van de Bibliotheek blijven nog wel even gesloten. Er wordt veel gebruik gemaakt van onze online Bibliotheek met e-books en luisterboeken. Maar niet voor iedereen is digitaal lezen even makkelijk. Daarom starten we vanaf 28 april met het thuisbezorgen van boeken. We beginnen bij onze klanten van 80 jaar of ouder.

In een later stadium zullen we deze dienstverlening gaan uitbreiden naar een grotere groep klanten.

Hoe het werkt

De Bibliotheek neemt in deze fase zelf contact op met de betreffende klanten. Zij kunnen doorgeven van welk genre zij boeken willen ontvangen. Deze worden door onze medewerkers ingepakt en bezorgd. Uiteraard houden we daarbij alle regels in acht, zoals het houden van anderhalve meter afstand. De boeken worden niet opgehaald en blijven in het bezit van de klant totdat we de inname van boeken weer op kunnen starten.

Aanmelden

We zijn begonnen met het bellen van al onze klanten van 80 jaar en ouder. Het is voor andere klanten nog niet mogelijk zich aan te melden voor thuisbezorging.

We hebben echter niet van al onze klanten een telefoonnummer. Ben of ken je een lid van de Bibliotheek, 80 jaar of ouder, die graag boeken thuisbezorgd zou willen krijgen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.