Vrijwilligersvacature: Vrijwilliger bij techniek workshops- maakplaats activiteiten

Wil jij ook graag als vrijwilliger aan de slag, maar op een moment dat het jou uitkomt? Dan ben je bij Bibliotheek Hengelo aan het juiste adres. We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden ons af en toe te helpen bij workshops en activiteiten rondom (digitale) techniek in de Bibliotheek.

Wij zijn op zoek naar:201810 vrijwilliger vacatures

• Vrijwilligers die kunnen ondersteunen tijdens een workshop op het gebied van digitale vaardigheden en/of techniek, in de Bibliotheek
  • Vrijwilligers die flexibel zijn en hun enthousiasme willen inzetten voor de Bibliotheek
  • Vrijwilligers die ook tijdens een deel van de schoolvakanties beschikbaar zijn en affiniteit hebben met jeugd.

Wat vragen wij van jou?

• Inzet van je tijd, talent en enthousiasme op het moment dat jij kunt
  • Deelname aan een kort inwerkprogramma en training op het gebied van techniek workshops
  • Je bent in staat om gemakkelijk te communiceren met verschillende doelgroepen, maar met name met jeugd in de leeftijd 4-18 jaar
  • Je beschikt over goede digitale vaardigheden
  • Je kunt zelfstandig een groepje kinderen begeleiden

Wat bieden wij jou?

• Een gezellige en inspirerende werkplek met leuke collega’s
  • Afwisselend vrijwilligerswerk
  • Een goed inwerkprogramma en scholingsmogelijkheden
  • Een goed attentiebeleid o.a. een gratis abonnement van de Bibliotheek

Interesse?

Voor meer informatie of om je aan te melden voor deze vacature, kun je een mail sturen naar vrijwilligerscoördinator Ilse van den Einde: .