Vacature: Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Ben jij een enthousiaste HBO-student en zoek je een stage gericht op marketingcommunicatie? Kom dan stage lopen bij de Bibliotheek!

Als stagiair(e) Marketing & Communicatie maak je kennis met de nieuwe Bibliotheek. Want we zijn inmiddels veel meer dan die klassieke Bibliotheek die boeken uitleent. We zijn de huiskamer van de stad, waar bezoekers komen voor lezingen, cursussen en workshops. Voor een kop koffie en het lezen van een krant of tijdschrift. Om te werken en studeren. Voor een belastingspreekuur of hulp bij brieven en formulieren.

Werkzaamheden

Het grootste deel van je werk als stagiair(e) bestaat uit het bereiken van onze doelgroepen op een efficiënte en originele manier. Je leert wat er allemaal komt kijken bij communicatie naar een groot aantal verschillende doelgroepen. Je krijgt de vrijheid om eigen projecten op te zetten en uit te voeren, zodat je jezelf kan ontwikkelen in de gebieden die voor jou interessant zijn.

Herken jij jezelf hierin?

• HBO-studie bij een communicatie gerelateerde opleiding
  • Kan zelfstandig werken
  • Gemotiveerd, actief en ondernemend
  • Goede beheersing van het Nederlands

Dan kunnen wij jou dit bieden:

• Een uitdagende meewerkstage in een superinteressante omgeving
  • Goede begeleiding
  • Leuke collega’s om mee samen te werken
  • Een stagevergoeding van € 250,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
  • Een werkplek in het centrum van Hengelo

Heb je interesse?

Meld je dan mét CV en motivatie bij Nicol Wekamp (adviseur marketing & communicatie) via .  De startdatum stellen we in overleg vast, maar deze is bij voorkeur in september 2020.