Gewijzigde coronamaatregelen in de Bibliotheek

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan vragen wij je aan een aantal regels te houden tijdens je bezoek in de Bibliotheek. Met ingang van zaterdag 26 juni worden de coronamaatregelen in de Bibliotheek verder versoepeld.

Vanaf zaterdag 26 juni gelden de volgende basismaatregelen:

• Houd 1,5 meter afstand tot bezoekers én medewerkers.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Reinig je handen voor en na je bezoek.
  • Kom niet naar de Bibliotheek wanneer jij of gezinsleden verkouden zijn of griepklachten hebben.

Tot zaterdag 26 juni blijven de huidige regels van kracht:

• Het gebruik van een winkelmandje in de Bibliotheek is verplicht. Hiermee tellen wij het aantal bezoekers dat in de Bibliotheek aanwezig mag zijn. Zijn de mandjes op? Wacht dan even tot er mandjes vrijkomen.
  • Registreer je bij de ingang voor bron- en contactonderzoek.
  • Houd 1,5 meter afstand tot bezoekers én medewerkers.
  • Draag een mondkapje bij een bezoek aan de Bibliotheek.
  • Hou je bezoek zo kort mogelijk
  • Ontsmet je handen voor en na je bezoek