Stuur jouw meest feestelijke recept en maak kans op mooie prijzen!

Alle beginnende koks, culinaire toptalenten, en taartenbakkers opgelet! De feestdagen staan alweer bijna voor de deur! Dit najaar wordt het een extra uitdaging om thuis iets feestelijks op tafel te zetten! We zullen dáár tenslotte voorlopig alles moeten vieren!

Deel je meest feestelijke recept en win!

Onder het mom van sharing is caring, deel je meest feestelijke recept met ons en onze bezoekers! Jouw recept zal te lezen zijn op onze website in een online kookboek! Zo kunnen andere bezoekers meegenieten van jouw favoriete recept, en wie weet vind je er zelf ook nog lekkere nieuwe gerechten tussen! De actie loopt tot en met 20 december 2020.

Wat kan je winnen?

De Bibliotheek heeft twee mooie prijzen klaar staan! De hoofdprijs is een dinerbon ter waarde van €65,- bij de Twentse Bierbrouwerij. De tweede prijs is het nieuwe kookboek ban Yvette van Boven 'Homemade Basics' dit boek heeft dit jaar de prijs voor Gouden Kookboek in de wacht gesleept!

Hoe kun je meedoen?

1.Stuur een mailtje naar  met daarin de tekst van het recept.

2.Voeg twee foto’s toe in de mail: één foto van het gerecht en één foto van jouzelf aan het werk in de keuken of met het eindresultaat aan tafel.

3. De winnaar wordt vóór kerst 2020 bekend gemaakt.