Jongerenambassadeur gezocht!

Droomplek bij Bibliotheken in Hengelo, Oldenzaal en Hof van Twente: hoe worden deze bibliotheken jongerenproof?

Al lang niet in een bieb geweest? Je bent zeker niet de enige! Maar tegenwoordig doet de bibliotheek veel meer dan boeken uitlenen. Met allerlei activiteiten is er voor iedereen wel wát te doen. Het liefst zijn we ook een belangrijke ontmoetingsplek voor jongeren!

Heb jij ideeën hoe we onze bibliotheken in Hengelo, Oldenzaal en Hof van Twente een inspirerende plek voor jou kunnen maken? Hoe worden we interessant, toegankelijk én de ‘Place to be’, waar je vrijblijvend binnenloopt? Laten we onszelf eens flink op de kaart zetten, door middel van jouw hulp! We zouden het ook tof vinden wanneer je samen met ons daadwerkelijk een uitdagend programma gaat opzetten.

We trekken graag met jou samen een flinke sprint om onze achterstand in te halen! Geef jij ons het advies waardoor jongeren de weg naar de bibliotheek (terug)vinden? Meld je dan hier aan als jongerenambassadeur of stuur een bericht naar 06-18530825!