De Bibliotheek gaat volledig open!

We hebben er lang naar uitgekeken, maar het is eindelijk zover: de Bibliotheek mag vanaf zaterdag 5 juni haar deuren weer volledig openen. We zijn ontzettend blij je weer te mogen verwelkomen!

Vanaf zaterdag 5 juni ben je weer welkom om je boeken uit te zoeken, om te komen studeren en werken, een krant of tijdschrift lezen en gebruik te maken van onze computers. Hiermee is onze dienstverlening vrijwel weer zoals voor de coronacrisis. Wel blijven een aantal coronamaatregelen nog even van kracht. Op die manier kun je de Bibliotheek veilig bezoeken. Hier kun je actuele maatregelen lezen.

Openingstijden

Nu we onze deuren weer volledig mogen openen vervallen ook onze aangepaste openingstijden. Hier kun je onze actuele openingstijden bekijken.

Leescafé Coffee-star

Ook leescafé Coffee-star is vanaf 5 juni weer volledig geopend. Je kunt in het café terecht om bij te praten, te ontspannen en ontmoeten maar ook om flexibel te werken. Leescafé Coffee-Star is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 - 17:00 en op zaterdag van 09:00 - 16:00.