Het Ontwikkelplein herstart vanaf september

ontwikkelplein

Vanaf 1 september kun je weer terecht op het Ontwikkelplein voor praktische hulp en informatie. Medewerkers van diverse instanties zijn beschikbaar voor hulp op het gebied van taal, digitale vaardigheden, werk, studie, opvoeding, gezondheid, financiën en juridische zaken.

Informatie ⋅ Oefenen ⋅ Ontdekken ⋅ Ontmoeten ⋅ Praktische hulp

Het Ontwikkelplein is bedoeld voor iedereen die iets wil leren of hulp nodig heeft. Bijvoorbeeld beter Nederlands leren, online DigiD of toeslagen aanvragen, formulieren invullen, uitleg over ontvangen brieven van de overheid, vragen over werk, opleidingsadvies, problemen met computer, tablet en smartphone. Ook mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk kunnen op het Ontwikkelplein terecht.

Het Ontwikkelplein bevindt zich op de tweede verdieping van de Bibliotheek aan de Beursstraat en is toegankelijk tijdens de openingstijden van de Bibliotheek.

Spreekuren

Wil je meer informatie over de alle faciliteiten en spreekuren op het Ontwikkelplein, klik dan hier. Meer informatie over het Ontwikkelplein vind je hier.