Computervraagdagen

De SeniorWeb Leslocaties openen hun deuren voor senioren die digitaal vaardig willen worden.

Van 17 t/m 23 januari 2021 zijn de Computervraagdagen in het hele land

Er wordt steeds meer van senioren verwacht als het om digitale vaardigheid gaat. Maar hoe maak je je al die zaken eigen als je al een tijdje met pensioen bent? Of als je nooit eerder een computer of een smartphone hebt gebruikt? Voor senioren kan het lastig zijn om goed te leren omgaan met de digitale wereld.

Leslocaties in het hele land

Jaarlijks organiseert SeniorWeb de landelijke Computervraagdagen. Zo kunnen senioren laagdrempelig kennis maken met alle activiteiten zoals cursussen, workshops, inloopspreekuren die in de leslocaties worden georganiseerd. Tevens is er informatie over “hulp aan huis”

Er doen dit jaar ruim 210 SeniorWeb Leslocaties in het hele land mee aan de Computervraagdagen.

In Hengelo is iedereen op vrijdag 21 januari van harte welkom in onze leslocatie in de bibliotheek aan de Beursstraat . ( 10.00 – 16.00 uur )

Ook niet senioren zijn welkom.