Hulp bij afspraak boosterprik

Binnenkort krijgen 3 miljoen Nederlanders vanaf 60 jaar en ouder een uitnodiging om een afspraak te maken voor een extra coronavaccinatie, de boosterprik. Het maken van een prikafspraak is niet voor iedereen even makkelijk.

Vanaf het moment dat uw geboortejaar aan de beurt is kunt u online een prikafspraak maken. U krijgt hiervoor een brief. Een afspraak maken kan dan ook telefonisch, maar online met DigiD heeft de voorkeur. Online is er een demo met uitleg beschikbaar om u voor te bereiden. Hier leggen we stap-voor-stap uit hoe dit werkt. De online uitleg is te vinden via onderstaande knop en op uitlegprikafspraak.nl.

afspraak boosterprik

Vindt u het toch lastig om zelf een afspraak te maken? Bij de Bibliotheek helpen we u verder. U kunt dan terecht bij ons Informatiepunt Digitale Overheid, elke maandag van 18:00 - 20:00 uur en elke dinsdag van 10:00 - 13:00 uur. Klik hier voor meer informatie over het Informatiepunt Digitale Overheid.