Stem op de Top 1000 van Twente

Burgemeester Sander Schelberg in actie als medepresentator tijdens de editie van 2020. Foto: 1Twente

De Top 1000 van Twente wordt dit jaar voor het eerst uitgezonden vanuit de nieuwe studio van 1Twente Hengelo, bij ons in de Bibliotheek!

Tussen kerst en oud & nieuw zendt 1Twente de 29ste editie van de Top 1000 uit. De aftrap van deze marathonuitzending is op maandag 27 december om 9.00 uur en eindigt donderdag 30 december om 20.00 uur. De Top 1000 wordt live uitgezonden vanuit de Bibliotheek en is ook te horen en te zien via 1Twente.nl.

De uitzending komt tot stand dankzij de inzet van tientallen enthousiaste vrijwilligers, lokale dj’s, presentatoren en technici van 1Twente Hengelo en 1Twente Enschede. Tijdens de marathonuitzending schuiven ook lokale prominenten en gasten aan.

Breng je stem uit!

De Top 1000 is dé lijst van Twente, samengesteld door luisteraars. Tot en met woensdag 22 december kunnen muziekliefhebbers hun favoriete 10 platen doorgeven op deze website. Uit deze persoonlijke lijstjes wordt de Top 1000 samengesteld.

Stem, als je een andere nummer 1 wilt dan vorig jaar (Hotel California), als je níet wilt dat Queen met twee nummers in de top 3 staat (Bohemian Rhapsody en Love of My Life) of als je vindt dat High hopes van Panic! at the Disco hoger moet staan dan plek 1000. En zo zijn er nog duizend redenen te bedenken. Kortom, stem!

De Top 1000 van Twente

Het initiatief van de Top 1000 is in 1989 ontstaan bij Radio Hengelo en het is daarmee één van de oudste hitlijsten van Nederland. Hij is dit jaar te volgen via de ether 105.8 FM (Hengelo) en 105.1FM (Enschede) en online via 1Twente.nl