Bibliotheken blijven open

Tijdens de lockdown blijven de Bibliotheken open. Je kunt bij ons terecht voor het lenen en inleveren van materialen en het ophalen van reserveringen. Werkplekken blijven beschikbaar, op 1,5 meter afstand. Ook blijven een aantal spreekuren beschikbaar, bijvoorbeeld voor hulp met het inplannen van een boostervaccinatie.

Het café in Bibliotheek Hengelo Stad is gesloten, maar er kan wel koffie-to-go afgehaald worden.

De meeste activiteiten zijn geannuleerd, maar je kunt nog wel terecht bij een aantal spreekuren. Zo is het informatiepunt digitale overheid geopend voor hulp bij het online plannen van een afspraak voor een boostervaccinatie.

Openingstijden van de Bibliotheek

De openingstijden van onze vestiging Hengelo Stad blijven ongewijzigd.
De vestiging Hasseler Es is t/m 14 januari van maandag t/m vrijdag alleen 'sochtends geopend.

Kijk hier voor onze openingstijden inclusief aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen.

Coronamaatregelen

Kijk hier voor de geldende coronamaatregelen in de Bibliotheek.

Spreekuren

De overheid adviseert mensen vooral online een afspraak te plannen voor een boostervaccinatie. Dat lukt niet iedereen. Voor hulp kun je terecht bij het informatiepunt digitale overheid, ook in de kerstvakantie:

elke maandag: 18.00 - 20.00 uur
elke dinsdag: 10.00 - 13.00 uur

Kijk hier voor openingstijden van de andere spreekuren.