Computercursussen en workshops in najaar 2022

Wilt u werken aan uw digitale vaardigheden? In augustus starten er weer diverse computercursussen en workshops in de Bibliotheek.

In de wereld waarin we leven zijn digitale vaardigheden onmisbaar. We worden steeds vaker gevraagd onze zaken online te regelen. De Bibliotheek helpt u wegwijs te worden in de digitale wereld. Leer werken met de computer, tablet en smartphone of verdiep u in de digitale overheid. Ook zijn er workshops e-books en Whatsapp en kunt u een digitaal fotoboek leren maken. Alle computercursussen en workshops zijn hier te vinden.

Het programmaboekje

De brochure met alle cursussen en workshops van het najaar 2022 kunt u digitaal bekijken op onze website, maar is ook gratis af te halen bij de Bibliotheek. Cursussen die plaatsvinden in de Bibliotheek Hengelo kunnen gereserveerd worden op de website, telefonisch via 074-245 25 65 of in de Bibliotheek.