Zomerbieb 2022: Reddingsmissie uitvinder Ray van start!

Help jij onze uitvinder Ray uit de vinnen van de waterwezens en terug te keren uit de videogamewereld? De Bibliotheek heeft jouw hulp hard nodig!

Klik hier om ons te helpen uitvinder Ray terug te halen!

Over de Zomerbieb 2022

De wereld verandert en het wordt steeds droger en droger op aarde. Gelukkig heeft onze uitvinder Ray na jaren onderzoek een uitvinding gemaakt die er voor zorgt dat we meer water op aarde krijgen: een nieuwe computergame! In de game kunnen we naar andere werelden, om te leren hoe we gezonder kunnen leven. Vorige week was het grote moment daar: Ray kon zijn uitvinding eindelijk testen! Maar... er is iets helemaal mis gegaan... uitvinder Ray zit opgesloten in zijn eigen game en wordt daar vastgehouden door waterwezens!

Met veel moeite heeft Ray onderstaande noodboodschap naar de Bibliotheek kunnen sturen:

Hij heeft alle kinderen in Hengelo nodig om hem te komen redden uit de vinnen van de waterwezens! Durven jullie de werelden in de game te betreden om uitvinder Ray terug te halen naar onze wereld? Hij rekent op jullie!