Nieuws | Blijf up-to-date over de Bibliotheek

Welkom in de Warme Winter Woonkamer!

Welkom in de Warme Winter Woonkamer!

Bibliotheek Hengelo is deze winter de Warme Winter Woonkamer van de stad. We zorgen voor extra veel fijne zitplaatsen en kleden het gezellig aan in samenwerking met Het Goed Hengelo. Daarnaast is er van alles te doen, maar niets moet! Dus kom, word warm, ontmoet nieuwe mensen, leer nieuwe dingen, kom een potje breien of schaken of kom even lekker tot je zelf met een goed boek of een tijdschrift.

Tijdens de Warme Winter Woonkamer zijn er door en met onze partners en bezoekers vrijblijvende activiteiten georganiseerd ook zullen er spontaan activiteiten zijn. In de Bibliotheek staat aangegeven wat er die dag te doen is. Zo is de breiclub meerdere keren aanwezig om je te leren breien, staan er spellen klaar die je kunt komen spelen (je kun terplekke een tegenspeler vinden of er één meenemen), kun je helpen schrijven voor Amnesty International, komen de lieve oma’s via Wijkracht voorlezen, komt Popscool muziek maken en nog veel meer!

Heb jij nou zelf een leuke hobby die je in de warme winter woonkamer wil en kan doen of heb je een skill die je wel aan iemand anders wil leren? Kom langs, zoek een plekje en ga je gang! Dat mag natuurlijk ook samen met iemand die je al kent. En kom je liever voor een fijne plek om te werken of studeren? Ook dan zien we je natuurlijk graag!

De Warme Winter Woonkamer start op woensdag 7 december en is er tot half februari.