Nieuws | Blijf up-to-date over de Bibliotheek

We vieren ‘thuis’ tijdens de Kinderboekenweek 2023

We vieren ‘thuis’ tijdens de Kinderboekenweek 2023

Bij mij thuis lezen we elke avond voor het slapengaan. Bij mij thuis kun je heel ver boven de stad uitkijken. Bij mij thuis vieren we het Suikerfeest. Bij mij thuis wonen twee mama’s. Bij mij thuis eten we elke vrijdag patat. Bij mij thuis zijn alle deuren breed genoeg voor de rolstoel van mijn broertje.

Hoe is het bij jou thuis? Wat maakt jouw huis een thuis? Bij iedereen is het thuis anders. We kunnen zoveel van elkaar leren, lees mee!

Bij ons thuis

Deze Kinderboekenweek (4 t/m 15 oktober) vieren we ‘thuis’, in alle vormen, verschillen en gelijkenissen. Het thema is ‘Bij mij thuis’. Wat betekent dat voor jou? En bij welke boekengenres voel jij je thuis?

Kom je langs?

De deuren van Bibliotheek Hengelo staan wagenwijd voor je open. Kom gezellig langs!  Bekijk hier alle activiteiten tijdens de Kinderboekenweek!

Tijdens de Kinderboekenweek kun je voor een klein bedrag aan de slag met het bouwen van een Dura Vermeer huisje of het versieren van een vogelhuisje (€1,50 voor leden, €3,50 voor niet-leden). Je kunt de huisjes de gehele kinderboekenweek kopen bij de balie in de Bibliotheek!