Computercursussen en workshops in voorjaar 2024

Wil je werken aan jouw digitale vaardigheden? In januari starten er weer diverse computercursussen en workshops in de Bibliotheek.

In de wereld waarin we leven zijn digitale vaardigheden onmisbaar. We worden steeds vaker gevraagd onze zaken online te regelen. De Bibliotheek helpt jou om wegwijs te worden in de digitale wereld. Leer werken met de computer, tablet en smartphone of verdiep je in de digitale overheid. Alle computercursussen en workshops zijn hier te vinden.

Het programmaboekje

De brochure met alle cursussen en workshops van het voorjaar 2024 kunt u digitaal bekijken op onze website, maar is ook gratis af te halen bij de Bibliotheek. Cursussen die plaatsvinden in de Bibliotheek Hengelo kunnen gereserveerd worden op de website, telefonisch via 074-245 25 65 of in de Bibliotheek.