Bibliotheek Hengelo Stad

De Bibliotheek gaat weer open!

Goed nieuws

Gisteravond kregen we het goede nieuws dat de Bibliotheken weer open mogen. We zijn heel blij weer bezoekers te kunnen ontvangen. Uiteraard nemen we maatregelen om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te waarborgen. We gaan daarom onze dienstverlening gefaseerd openstellen.

Vanaf 11 mei reserveringen ophalen
Vanaf maandag 11 mei kun je in de Bibliotheek terecht om de door jouw gereserveerde boeken op te halen. Een gereserveerd boek staat voor je klaar wanneer je daar bericht over hebt ontvangen.

Vanaf 18 mei boeken lenen en terugbrengen
Vanaf maandag 18 mei is de Bibliotheek weer geopend om boeken te lenen en terug te brengen. Daarbij hanteren we extra veiligheidsmaatregelen.

Kort verblijf
We vragen je jouw verblijf in de Bibliotheek zo kort mogelijk te houden. Het Leescafé blijft vooralsnog gesloten. Ook is het nog niet mogelijk gebruik te maken van leestafels, computers en werkplekken.

Openingstijden

Onze aangepaste openingstijden zijn: maandag t/m zaterdag van 10.00 - 14.00 uur.

Veiligheidsmaatregelen

Dit zijn de belangrijkste maatregelen waarmee we je vragen rekening te houden:

> Blijf thuis als jij of één van je gezinsleden verkouden is of griepklachten heeft
> Houd 1,5 meter afstand
> Kom alleen naar de Bibliotheek of met maximaal 1 andere persoon uit je huishouden
> Kinderen onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene
> Er wordt een beperkt aantal bezoekers tegelijk toegelaten
> Leen doelgericht boeken, bij voorkeur na reservering vooraf via de online catalogus
> Het gebruik van een winkelmandje is verplicht

Bekijk alle maatregelen op onze website

We vertrouwen op je begrip en medewerking en zien je graag snel in de Bibliotheek!
.
Bibliotheek Hengelo
www.bibliotheekhengelo.nl | klantenservice@bibliotheekhengelo.nl

Klik hier voor een abonnement op de nieuwsbrief