Bibliotheek Hengelo Stad

Dit is er te doen in de Bibliotheek!

Programma juni

Spannend! Thomas Olde Heuvelt in Bibliotheek Hengelo

Thomas Olde Heuvelt schrijft spannende boeken en brak in 2016 wereldwijd door met zijn horrorthriller HEX, die door Stephen King de hemel in werd geprezen. In 2019 schrijft hij op verzoek van de CPNB het geschenkboek voor de Spannende Boeken Weken (1-21 juni) en 0- 6 juni is hij te gast in Bibliotheek Hengelo om daarover te vertellen.

Tickets bestel je via deze link.

Klanttevredenheidsonderzoek.

Ik ben Nienke Cornelese en ben student Bedrijfskunde op het Saxion in Enschede. Voor mijn mini-afstudeeropdracht voer ik een klanttevredenheidsonderzoek uit bij Bibliotheek Hengelo. Om dit onderzoek uit te voeren heb ik een enquête gemaakt waarin u uw mening over de Bibliotheek kunt geven. De reacties zullen anoniem worden behandeld.
Als dank voor uw deelname kunt u kans maken op consumptiebonnen van Coffee-Star.
Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.

Muzikale strijd tegen psychische klachten onder jongeren

Voor slechts € 5,00 geeft Anne Kerklau een gitaarles in Bibliotheek Hengelo voor het goede doel. Het geld gaat naar Mind Young Academy om onder andere op scholen lessen te geven over psychische klachten.
Je bent welkom op 1 en 15 juni, vanaf 12:00 uur zal er ieder uur een nieuwe les beginnen.

Afstudeeronderzoek Femke Hagel

Heb jij Femke geholpen met haar onderzoek voor haar afstudeeronderzoek? Dan willen wij jou nogmaals hartelijk danken! De winnaars van de VVV bonnen zijn inmiddels ook bekend en hebben daar inmiddels bericht over gekregen. Femke is ondertussen druk bezig met het verwerken en afronden van haar imago-onderzoek.

Met lezen kun je niet vroeg genoeg beginnen...

Jeugdbibliotheek.nl is een website van de Koninklijke Bibliotheek, speciaal ontwikkeld voor kinderen van 0-18 jaar.
Op deze site zijn zowel leesboeken als informatieve boeken op ondewerp te vinden. Van sport tot natuur, van vriendschap tot vakantie. Leuk voor kinderen, maar ook enorm leuk voor ouders en leerkrachten!

Cursus programma voor het nieuwe seizoen!

Wil je werken aan jouw digitale vaardigheden? Na de zomer starten er weer diverse computercursussen en workshops in de Bibliotheek. De brochure met alle cursussen en workshops kun je gratis afhalen bij de Bibliotheek. Cursussen die plaatsvinden in de Bibliotheek Hengelo kunnen gereserveerd worden op de website, telefonisch via 074-2452578 of in de Bibliotheek.

3 juni tot en met 1 juli:
Expositie van de maand: Horen, zien en lezen
1 juni:
Gitaarles voor het goede doel door Anne Kerklau
1 juni:
Voorlezen op zaterdag
5 juni:
Mammacafé zwanger & baby: Babykledingruilbeurs
6 juni:
Spreekuur - Student in Beeld
6 juni:
Spannende Boeken Weken: Thomas Olde Heuvelt
7 juni:
Perspectief op verslaving (door Bewust Twente)
8 juni:
28 juni:
Zing Nederlands met me
.

Klik hier voor een abonnement op de nieuwsbrief.