Ik lees thuis e-books van de Bibliotheek

#ikleesthuis e-books

Als je lid bent van de Bibliotheek kun je met jouw lidmaatschap ook e-books lenen.

• Keuze uit bijna 30.000 titels van romans, jeugdboeken tot en met spannende thrillers
  • Je kunt tot 10 titels tegelijk lenen
  • Uitleentermijn: 3 weken
  • Onbeperkt verlengen

Je leent e-books op de landelijke website Online Bibliotheek. Daarvoor maak je eenmalig een account aan met je pasnummer (beginnende met 54 of 254) en je wachtwoord. Na inloggen kun je beginnen met lenen.

Instructiefilmpjes

Er zijn handige instructiefilmpjes die je helpen bij het aanmaken van een account en het lenen en lezen van een e-book.

Wil je lezen op een e-reader? Klik hier

Wil je lezen op je tablet of smartphone? Klik hier

Telefonisch spreekuur

Heb je nog nooit digitaal gelezen, vind je het ingewikkeld of ben je vastgelopen? We helpen je graag verder. Elke werkdag tussen 9:00 en 12:00 kun je ons telefonisch bereiken met al jouw vragen. We helpen je stap voor stap op weg, zodat je lekker kunt blijven lezen! Je kunt ons bereiken op: 074 - 245 25 78. Mailen kan ook op .

Nog geen lid van de Bibliotheek?

Geen probleem. Voor €4,25 per maand kun je een lidmaatschap afsluiten en tot 18 jaar is een lidmaatschap zelfs helemaal gratis. Tijdelijk sturen we je online je inloggegevens toe, zodat je ook in deze tijd gebruik kunt maken van alle diensten van de Bibliotheek! Veel leesplezier.