Zomerbieb 2022: Red uitvinder Ray!

Vind meer artikelen over

Thema Jeugd
In de Bibliotheek Jeugd
Leeftijd 4-12

De wereld verandert en het wordt steeds droger en droger op aarde. Gelukkig heeft onze uitvinder Ray na jaren onderzoek een uitvinding gemaakt die er voor zorgt dat we meer water op aarde krijgen: een nieuwe computergame! In de game kunnen we naar andere werelden, om te leren hoe we gezonder kunnen leven. Vorige week was het grote moment daar: Ray kon zijn uitvinding eindelijk testen! Maar... er is iets helemaal mis gegaan... uitvinder Ray zit opgesloten in zijn eigen game en wordt daar vastgehouden door waterwezens!

Help jij onze uitvinder Ray uit de vinnen van de waterwezens en terug te keren uit de videogamewereld? De Bibliotheek heeft jouw hulp hard nodig!

Aanmelden activiteiten

Wil je je aanmelden voor (een van) de activiteiten tijdens de zomerbieb? Klik dan op (een van) de links hieronder:
Hoe kun je overleven in de wereld van ijs (met de Scouting) | Dinsdag 9 augustus
Afsluiting Zomerbieb: Red uitvinder Ray! | Donderdag 18 augustus

Wil je het handboek van de Zomerbieb online bekijken? Klik dan hier!

Week 1

Filmpje: boodschap van uitvinder Ray

Filmpje: Hoe maak je je eigen regenmaker?

De uitleg over de regenmaker kun je vinden door hier te klikken. Neem je regenmaker mee naar de activiteit op donderdag 4 augustus!

Week 2

Filmpje: boodschap uitvinder Ray