• Denk jij graag mee over de Bibliotheek?

We doen ons best om onze bibliotheek altijd te verbeteren. Input van onze klanten is daarbij van onschatbare waarde. Denk je graag mee over de Bibliotheek? Dan zijn we op zoek naar jou! Meld je aan bij BiebPanel en laat vier keer per jaar je stem horen.

Meld je aan bij BiebPanel

• Onze Bibliotheek vergelijken met anderen

Met het BiebPanel wordt inzichtelijk gemaakt hoe onze klanten over ons denken. Per onderzoek wordt er een ander thema belicht. Het kan gaan over de collectie, het gebouw, de activiteiten, de communicatie, etc. Het mooie is: in de resultaten kunnen we onze Bibliotheek vergelijken met andere Bibliotheken in Nederland. Zo zien we direct waar we goed scoren, en waar we kunnen verbeteren.

Naar de onderzoeksresultaten

Rapportages BiebPanel

1. Samenvatting flitspeiling 'Online Privacy'

In deze flitspeiling staat online privacy centraal.

Publicatiedatum: 08 mei 2018

2. Samenvatting onderzoek ‘Reserveren en verlengen'

In het laatste BiebPanelonderzoek van 2017 stonden twee diensten van de Bibliotheek centraal: het reserveren en verlengen van boeken.

Publicatiedatum: 20 maart 2018

3. Samenvatting onderzoek ‘Jongeren van 13 t/m 17 jaar’

In dit BiebPanel onderzoek is onderzocht hoe jongeren van 13 t/m 17 jaar de Bibliotheek zien en hoe de Bibliotheek hierop kan inspelen.

Publicatiedatum: 14 december 2017

4. Samenvatting flitspeiling 'Lezen in de vakantie'

De tweede flitspeiling van 2017 ging over lezen in de vakantie.

Publicatiedatum: 26 september 2017

5. Samenvatting onderzoek ‘Ouders met jonge kinderen’

Onder ouders met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar is onderzoek uitgevoerd naar hun relatie met de Bibliotheek.

Publicatiedatum: 13 juli 2017

6. Samenvatting ‘flitspeiling over belastingspreekuren’

Het eerste onderzoek van 2017 ging over de dienstverlening ‘belastingspreekuur’

Publicatiedatum: 12 juni 2017

7. Samenvatting onderzoek 'Toekomst van de Bibliotheek'

Het derde BiebPanel onderzoek van 2016 ging over de toekomst van de Bibliotheek.

Publicatiedatum: 10 januari 2017

8. Samenvatting onderzoek 'Collectie en informatie'

In het tweede kwartaal van 2016 hebben we onderzocht wat onze leden vinden van de collectie.

Publicatiedatum: 03 november 2016

9. Samenvatting onderzoek 'Klanttevredenheid'

Het vijfde BiebPanel-onderzoek ging over klanttevredenheid. Zou u de Bibliotheek aanbevelen aan anderen?

Publicatiedatum: 12 juli 2016

10. Samenvatting onderzoek 'Activiteiten en samenwerkingspartners'

Het vierde BiebPanel-onderzoek van 2015 ging over activiteiten en samenwerkingspartners van de Bibliotheek.

Publicatiedatum: 25 maart 2016